CENTRE

PROIECTE

Noutati

  • Va rugam votati proiectul Prietenii mei: cartea si jocul si veti ajuta 40 de copii din Urlati proveniti din familii aflate in dificultate sa invete si sa se joace, sa se bucure de frumusetea varstei lor.

Anunturi

  • Cautam voluntar pentru a preda notiuni introductive de utilizare a calculatorului pentru copiii din programul "Acces la online si pentru tine."

Newsletter

Primiti pe e-mail noutati despre SpitalFARMACIA VASILIADA

Coordonator proiect: ADRIANA CARUNTU


Star

Poze beneficiari C.A.R.P. Omenia

Beneficiari C.A.R.P. Omenia
12 fotografii

Beneficiari Fundatia Parada

Poze beneficiari Fundatia Parada
4 fotografii

Poze beneficiari de la Samusocial

Beneficiari de la Samusocial
4 fotografii

Actiune 07.09.2015 - 12.09.2015

La sediul "Centrului de ingrijiri paliative Sfantul Nectarie" din Bucuresti, Sectorul 2, in aceasta perioada au fost oferite consultatii si analize medicale unui numar de 300 beneficiari din Sectorul 2, in cadrul proiectului "Program social integrat de sprijin medico-farmaceutic" finantat de United Way România.

Actiune 12 septembrie 2015
4 fotografii

Actiune 21 iulie 2015

Fundatia Bucuria Ajutorului in colaborare cu voluntarii de la Crucea Rosie - Romana Filiala Sector 4 Bucuresti au organizat in data de 21 iulie 2015, in baza proiectului finantat de United Way o actiune constand in consultatii medicale pentru beneficiarii din cadrul "Fundatiei Parada".

Actiune 21 iulie2015
8 fotografii

Beneficiari medicamente

Beneficiari medicamente
8 fotografii

- Farmacia Vasiliada are incheiat pentru anul 2015 un contract de finantare cu United Way Romania, pentru "Programul social integrat de sprijin medico-farmaceutic".